Els comptes del casal de l’avi de PLF provoquen una tensa assemblea de l’entitat.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa un parell de mesos la junta directiva del casal de l’avi presentava la seva renuncia a continuar al capdavant de l’entitat. Ara fa pocs dies es feia una assemblea en la que s’havia de posar punt i final a la gestió de la junta sortint, presidida per Maria Fenoll.
Durant l’assemblea es van presentar els comptes de l’entitat i alguns socis van interpretar que mancaven de les arques uns 12 mil €, per els quals no trobaven explicació.

El dissabte següent a l’assemblea al mercat municipal van aparèixer fulls anònims que denunciaven que la junta del casal de l’Avi s’havia apropiat indegudament uns 12 mil €.

Ahir es va fer la nova assemblea de socis on es va donar comptes que els diners que suposadament faltaven a les arques de l’entitat, no s’havien explicitat bé la seva sortida en el primer estat de comptes.
La presidenta sortint, Maria Fenoll assegura que tota la polèmica s’ha engegat per un defecte en la presentació de les comptes, i nega que la junta sortint s’hagi embutxacat diners de l’entitat.

Tot i les explicacions, alguns socis no ho van entendre i es va formar una autèntica batalla dialèctica, que per poc no acaba en batussa.

Davant d’aquests fet, i tenint en compte que no es va poder formalitzar una nova junta de l’entitat, es va decidir crear una junta gestora per un màxim de 2 mesos. Aquesta junta gestora s’encarregarà de mantenir l’activitat habitual del casal, fins que una nova assemblea creï finalment una nova junta directiva.

La regidora de serveis socials, Dolors Agüera era ahir també a l’assemblea, en representació del consistori. Agüera, que va lamentar la tensió viscuda en la reunió de socis, explicava el perquè s’havia creat una junta gestora.

Aquesta situació d’interinatge de la junta gestora, composada per 4 de les dones de la junta sortint, s’hauria d’acabar a principis de març, segons la pròpia regidora, que confia en l’estat de comptes de l’entitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics