URGENT

El govern de Malgrat pretén passar una subvenció destinada a restaurar la Torre de Can Sala per pagar part de la nova caserna de la Policia Local

Compartiu aquesta història

Segons el digital MalgratConfidencial l’equip de govern de Malgrat de Mar vol canviar la destinació de dues de les subvencions que se li havien atorgat des de la Generalitat per poder finançar la caserna de la policia local, que es troba en construcció.

Es tracta d’un total de mig milió d’euros, 400 mil dels quals eren per la rehabilitació de la Torre de Can Sala i la construcció d’un nou edifici al costat per acollir l’ampliació de l’arxiu municipal.

Els 100 mil € que falten eren per pagar les expropiacions per poder eliminar el pas a nivell del Molí Vell.
L’equip de govern portarà al proper ple l’aprovació d’aquest canvi en la destinació de les subvencions que passarien a costejar part de la nova caserna de policia.

L’Ajuntament argumenta que per una part Renfe i Adif s’estan fent càrrec de les expropiacions per eliminar el pas a nivell i que, per tant, l’Ajuntament no haurà de costejar-les. Sobre la subvenció de la torre de Can Sala, el consistori addueix que no es poden complir els terminis marcats per les ajudes rebudes. La subvenció atorgada demana que l’obra s’ha d’acabar abans del 2012. Davant les dificultats que, segons el govern local, plantejarà poder adjudicar i finalitzar l’obra de rehabilitació i construcció del nou edifici per l’arxiu municipal el consistori es planteja el canvi de destí de la subvenció.

L’adquisició de la Torre per part de l’Ajuntament va mobilitzar a la població en diferents actes reivindicatius fins que el consistori va adquirir la finca, al carrer de mar, que es troba en un pèssim estat de conservació.

Malgrat Confidencial / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics