Els joves de Malgrat debatran avui com ha de ser el seu casal juvenil.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un local per poder trobar-se, reunir-se, assajar els grups de música, estudiar, i altres. Aquesta va ser una de les peticions que els joves assistents a la primera sessió del procés de participació del Pla Local de Joventut van formular.
La Regidoria de Joventut va obrir el procés participatiu del Pla Local el passat 12 de desembre amb una primera sessió de trobada i intercanvi amb els joves. Fruit d’aquella primera taula participativa, que es va celebrar en dues parts segons l’edat dels participants, se celebrarà aquesta segona centrada en el debat de com hauria de ser l’equipament juvenil.

L’objectiu d’aquest procés de participació ciutadana és començar a desenvolupar el Pla Local de Joventut, aprovat per ple al maig de 2007, el darrer del mandat anterior. A través d’aquestes taules participatives es preveu començar a posar en marxa la pauta que va marcar aquest pla, que és un document tècnic de treball que neix d’una diagnosi de la situació actual i fa una proposta de futur.

 

Premsa Aj Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics