URGENT

El parlament denega la proposta de CiU de crear un baixador de tren al Poble Nou de Pineda

Compartiu aquesta història

Segons el comunicat emès per la formació nacionalista, la proposta ha topat amb la negativa del tripartit. El diputat pinedenc Joan Morell, que va presenta la proposta, considera que la decisió és «injustificable» perquè l’augment de la població previst en aquesta zona arran del futur desenvolupament d’una àrea residencial estratègica (ARE) la fa especialment necessària.

La petició de CiU instava el govern català «a realitzar les gestions necessàries davant del Ministeri de Foment per tal que Renfe construeixi un baixador a Poblenou».

Demà, recordem-m’ho hi ha els canvis previstos dins el servei de Rodalies Renfe pel que variarà la durada dels trajectes d’algunes línies, entre elles la C1, la del Maresme. A partir de demà els viatges es poden allargar entre 2 i 12 minuts.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics