URGENT

PLF organitza un viatge a Linz, l’actual Capital Europea de la Cultura

Compartiu aquesta història

La propera Setmana Santa l’Ajuntament de PLF ha organitzat una sortida a Linz, una ciutat austríaca, que aquests any 2009 és la Capital Europea de la Cultura.
Gràcies a aquesta capitalitat, la ciutat ofereix una notable oferta cultural, descomptes per a museus i activitats de tot tipus.

És per això que el consistori ha decidit organitzar una sortida de 5 dies a la ciutat austríaca, durant els dies festius de la setmana Santa d’enguany.

Es sortirà de l’Aeroport de Girona el divendres 10 d’abril i es retornarà el dilluns dia 13. El preu de la sortida és de 320 euros amb allotjament i esmorzar inclòs. El bitllet d’avió també està inclòs, però el seu cost està subjecte a les variacions de preu de la companyia aèria.

Durant els dies d’estada dels palafollencs, Linz oferirà exposicions com ara Best of Austria o una mostra que una galeria de la ciutat dedicarà a Tolouse-Lautrec, així com concerts i altres activitats culturals. La tècnica de Cultura de PLF, Anna Rovira explica hi haurà diferents plans de visita; una de lliure i una altre més guiada depenen dels participants.

Linz és la segona ciutat en importància d’Àustria després de la capital Viena, que es troba a 180 km de Linz.
Les inscripcions ja estan obertes durant aquests mes de febrer a l’àrea de cultura de l’Ajuntament, a l’edifici MID de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics