URGENT

El sènior masculí de bàsquet ensopega amb l’Olot i el femení suma una nova victòria.

Compartiu aquesta història

No va poder ser i els nois del sènior de bàsquet de PLF no van poder sumar la 3a victòria consecutiva, i aquesta jornada van caure a la pista de l’Olot. El partit va començar bé pels palafollencs però a partir del 2n quart, on el PLF sols va aconseguir 5 punts, va començar el declivi del joc palafollenc. Al final; 12 a munt pels gironins, 58 a 46.

Dissabte a ¼ de 8, els nois, que ara són 9s a la taula amb 7 victòries i 10 derrotes, jugaran al Palauet contra el Cornellà de Terri, 13è classificat amb sols 4 victòries.

Les noies sumen ja la 14a victòria, una menys que les líders del campionat. Aquesta setmana han guanyat al Cassanenc per 10 punts de diferència; 47 a 57.

El sènior femení és ara segon a la classificació, just per sota del Bescanó. De moment l’únic equip que ha aconseguit guanyar-les tan a l’anada com a la tornada. Aquestes són de fet les dues úniques derrotes de l’equip femení palafollenc.

La propera jornada jugaran a casa contra el Nou Caules, ara com ara 7è classificat.

El cadet de bàsquet va perdre aquesta setmana a la pista del Lloret a l’igual que l’aleví masculí a casa contra el Martorelles.

En canvi l’aleví del grup 2 del Consell Esportiu de la Selva va guanyar, 54 a 4 al Franciscanes, mentre que el cadet femení va caure a casa contra el Freta de Calella per 11 a 61.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics