URGENT

Acompanyar a la policia en els controls d’alcoholèmia a canvi de la pena de presó

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Malgrat de Mar ofereix que, una persona condemnada per un positiu d’alcoholèmia, conscienciï a altres conductors com a mesura alternativa a la pena de presó. Aquesta és una experiència pilot que amplia el ventall de serveis a la comunitat als quals poden optar aquells conductors de l’Alt Maresme que hagin comès un delicte de poca gravetat, i que no siguin reincidents, per commutar la pena de presó imposada pel jutge. Els que ho sol·licitin podran acompanyar els agents de la Policia Local de Malgrat de Mar en els controls d’alcoholèmia que organitzin per informar a la resta de conductors de la seva situació i conscienciar-los sobre els riscos de conduir sota els efectes de l’alcohol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics