URGENT

Doble victòria dels sèniors de bàsquet de PLF.

Compartiu aquesta història

Aquesta jornada els dos equips sèniors de bàsquet del municipi, el masculí i el femení han coincidit amb victòries.

Els nois han aconseguit guanyar un partit que tenien perdut. Gràcies a una bona remuntada en els últims minuts, amb un parcial de 7 a 0, els palafollencs van aconseguir superar al Cornellà de Terri al Palauet per 70 a 67. De fet només en els últims minuts els palafollencs van mantenir-se per sobre dels gironins. En tot cas una victòria que dóna anims pel derbi de la propera setmana, quan els palafollensc es desplaçaran a Malgrat per jugar contra el Vilanova de PLF, l’equip malgratenc, en el derbi de la jornada.

Les noies continuen amb les victòries. Aquesta setmana les seves víctimes han estat les del Nou Caules, que van marxar de PLF amb una derrota de 5 punts. El marcador final PLF 65 , Nou Caules 60. Tot i la victòria, les palafollenques van haver de treballar un partit molt ajustat sempre en el marcador. La victòria consolida a les noies en la segona posició a la taula, esperant la propera setmana que viatgen a St Hilari.

A les categories inferiors, la sort no va acompanyar als equips de casa, que estan encara en fase d’aprenentatge i tots van perdre els seus partits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics