URGENT

Lloret s’uneix per ajudar a una empresa familiar que va perdre-ho tot amb els temporals de desembre

Compartiu aquesta història

Un total de 62 empreses i entitats van reunir-se ahir al vespre a la sala de plens de Lloret de Mar per constituir-se en una plataforma d’ajuda a l’empresa Viajes Marítimos SL, afectada pel naufragi de dues embarcacions durant el temporal de Sant Esteve al port de Blanes.
“Tots anem en el mateix barco” , aquests és el nom que tindrà la plataforma, que es constituirà en agraïment i solidaritat amb la família Escrig Agustí qui, segons va comentar-se a la reunió, sempre ha ajudat tothom qui ho necessitava.

El primer objectiu d’aquesta plataforma serà adherir-se a la moció aprovada pel Ple de l’Ajuntament, el passat dilluns dia dos, en la qual el consistori esdevindrà intermediari amb la resta d’administracions supramunicipals per tal d’aconseguir aportacions econòmiques suficients com per permetre a l’empresa Viajes Marítimos SL la seva continuïtat adquirint noves embarcacions.
“Tots anem en el mateix barco” iniciarà, dissabte i diumenge, una recollida de signatures a la plaça de l’Església durant el mercat de Carnestoltes. Qualsevol persona, resident a Lloret o no, podrà sumar-se a la iniciativa.

A banda d’això, la setmana vinent, Josep M. Escrig, es reunirà amb el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, per analitzar la seva situació, ja que els vaixells naufragats estaven amarrats al port de Blanes, que també va quedar afectat pel temporal.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics