El PP prepara el naixement de la seva secció juvenil a PLF.

Els populars han engegat una campanya per fer conèixer la seva intenció de crear la secció juvenil de la formació, les Noves Generacions, a PLF.

Segons el bloc dels populars locals, el que es pretén és involucrar al jovent en la política local, a través de la seva formació que, segons diuen, coneix els ideals de llibertat, igualtat i justícia dels joves.

Vanesa López, vicesecretaria de PP de PLF i responsable de la branca juvenil al municipi, explica que la nova secció dels populars palafollencs pretén ocupar un lloc que consideren vacant en relació joves-política i que neix amb la intenció de ser un motor juvenil al poble amb activitats, com ara concerts, xerrades i altres activitats formatives.

Els populars conviden als joves que vulguin participar d’aquesta iniciativa de NNGG a apuntar-s’hi i a prendre part activa de la política local, ja que el PP de PLF afirma que poden donar noves idees.
Ara com ara ja hi ha joves interessats en prendre-hi part, i per això s’ha decidit tirar endavant aquesta formació juvenil. De fet el palafollenc Leroy Reichi és ja vocal de la junta de la comarcal de NNGG.

La secció juvenil del PP, no és l’única que funciona al nostre municipi. Ara fa un any es presentava la secció local de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya, la branca juvenil de CiU.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics