URGENT

Màrius Serra i Matthew Tree obriran el nou cicle de Paraules Prenyades de PLF

Compartiu aquesta història

La propera setmana arrencarà una nova edició del cicle de poesia Paraules Prenyades. Un cicle que ja arriba a la 7a edició. Enguany la primera actuació serà amb un duet amb dos reconeguts escriptors, que oferiran un espectacle poètic al MID de PLF.

Serra, que fa pocs mesos publicava el llibre “Quiet” i que és conegut com un dels malabaristes de la llengua catalana, s’encarregarà de tocar el piano mentre el britànic Matthew Tree, també reconegut escriptor amb llibres com “La vida després de Déu” i per les seves aparicions a la tv, recitarà poesies en la primera trobada del Paraules Prenyades el divendres de la propera setmana.

El Paraules Prenyades del 2009 s’allargarà fins e 22 de maig, amb actuacions cada dos divendres.

D’aquesta manera passaran pel cicle el mallorquí Carles Rebassa acompanyat per Josep Ramon Roig, el poeta de 81 anys Màrius Sampere o el basc Jabier Muguruza, que repeteix al Paraules prenyades i que tancarà el cicle d’enguany.
En aquests 7 anys de Paraules Prenyades, són molts els poetes que hi han pres part. Per exemple Enric Cassasses, qui més vegades ha repetit actuació a PLF, Montserrat Abelló, que ha rebut recentment un reconeixement de la Generalitat per la seva trajectòria o l’artista maresmenc Perejaume.

Totes les actuacions del Paraules Prenyades són gratuïtes i comencen a les 10 del vespre al MiD.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics