Detenen a Pineda a un perillós membre de la Camorra Napolitana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els mossos han detingut aquest dimecres un home de 50 anys, i nascut al municipi italià de Nocera, considerat un capo de la màfia Napolitana.
Les investigacions van començar, després que la policia conegués la presència entre Pineda i Calella d’ un individu buscat per la policia d’Itàlia.

Fruit d’aquesta investigació, i després de corroborar mitjançant la Interpol que al sospitós li constava una ordre de detenció i extradició emesa per les autoritats italianes, ahir a la tarda es va procedir a la detenció de Pietro M al municipi de Pineda.

L’ordre de detenció i extradició que tenia pendent el detingut és d’una sentència per dos delictes d’homicidi comesos l’any 1994, tràfic de drogues i associació i pertinença a una organització criminal. La pena imposada per la justícia italiana era de més de 20 anys de privació de llibertat.

A més el detingut té antecedents per accions delictives com tinença d’armes i diversos robatoris amb intimidació.

Després de la detenció i donades les característiques del detingut els mossos han pres extremes mesures de seguretat per dur a terme la custòdia i trasllat d’aquesta persona. Està previst que en les pròximes hores l’arrestat passi a disposició de l’Audiència Nacional per tal de ser extraditat al seu país d’orígen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics