URGENT

Detecten un pis a Malgrat on hi exercien prostitutes sudamericanes en situació irregular.

Compartiu aquesta història

Dimarts passat la Policia Local de Malgrat, juntament amb la Policia Nacional van desmantellar un pis del municipi en el que 4 dones d’origen paraguaià i amb estada irregular al país exercien al prostitució.

La investigació va començar arran d’unes informacions que va rebre la policial local, sobre el repartiment de publicitat discreta del local. Ho explica el regidor de Seguretat Ciutadana del municipi, Valentín Rodríguez.

Les 4 dones van ser detingudes pel agents així com també dos individus asiàtics que en aquells moments eren al local i que també es trobaven en situació irregular d’estrangeria.

La policia, a més, ha efectuat diverses denuncies als responsables de l’immoble, per infracció a l’Ordenança de Civisme i Convivència en quan a la difusió i repartiment de publicitat i les activitats practicades a l’immoble, situat en una zona propera al passeig marítim de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics