URGENT

Agents de la Policia Local de Blanes reclamen millores laborals

Compartiu aquesta història

Una trentena d’agents de la policia local de Blanes van concentrar-se ahir a la tarda davant de la seu del cos per queixar-se que l’equip de govern blanenc ha incomplert acords signats en matèria laboral. La concentració d’agents també és una mesura de pressió per aconseguir que es tiri endavant un preacord en què es reclama l’equiparació d’horaris a les 35 hores, ja que actualment la Policia en fan 37 i mitja a la setmana, segons va explicar un delegat sindical d’UGT a l’Ajuntament de Blanes, que és el sindicat que va convocar la protesta.

Aquesta trentena d’agents es trobaven fora de servei i la seva intenció era col·laborar, també com a protesta, en el dispositiu del cos policial per a la rua de Carnestoltes de la població sense cap remuneració. No obstant això, el cap de la Policia els va agrair el gest, però els explicar que el dispusitiu estava complert.
Un grup d’agents també farà acte de presència al ple d’avui per expressar la seva disconformitat amb l’actuació del govern, segons el mateix sindicat.
UGT ha explicat que l’Ajuntament fa molt que retarda l’execució dels compromisos laborals adquirits.

 Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics