Detenen a 3 persones que van atracar a prostitutes fent-se passar per policies

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una investigació realitzada pels Mossos d’Esquadra del Camp de Tarragona va permetre detenir dijous passat a dos homes i una dona per haver-se disfressat suposadament de policies i haver atracat prostitutes, incloses unes noies de Blanes.

Als detinguts se’ls relaciona amb nou robatoris amb violència i intimidació i un delicte d’usurpació de funcions públiques, ja que es feien passar per policies per atracar prostitutes.

Segons les investigacions dels Mossos, els implicats trucaven per telèfon a cases de cites per tal d’acordar-ne una. Un cop al lloc, ensenyaven credencials falses fent-se passar per policies i comentaven que havien de realitzar una inspecció per buscar documentació o substàncies estupefaents.
Aprofitant aquest moment d’incertesa, segons els Mossos, intimidaven o assaltaven violentament les treballadores del prostíbul i en alguna ocasió fins i tot mostraven armes de foc.

Mentre durava l’escorcoll s’emportaven diners, ordinadors, mòbils, joies o targetes de crèdit. En algun cas van arribar a emmordassar les víctimes i les van obligar a mantenir relacions sexuals contra la seva voluntat.
Els detinguts es desplaçaven amb un cotxe de lloguer sostret i es mostraven altament actius, ja que en les darreres dues setmanes haurien comès tres atracaments similars a cases de cites de Cambrils, Reus i Salou, haurien assaltat dues prostitutes a la carretera a Reus i Vila-seca i hi haurien intentat un altre atracament.
A banda, els investigadors els imputen dos assalts violents més a Dosrius i Blanes, usant el mateix mètode. En el cas de les prostitutes de Blanes, afirmen que ara estan molt espantades després que els entressin a casa amb una pistola per robar-les.
Els detinguts van passar dissabte a disposició del Jutjat d’Instrucció de Tarragona, que va decretar el seu ingrés a presó.
Diari Girona / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics