Detenen a 3 persones que van atracar a prostitutes fent-se passar per policies

Una investigació realitzada pels Mossos d’Esquadra del Camp de Tarragona va permetre detenir dijous passat a dos homes i una dona per haver-se disfressat suposadament de policies i haver atracat prostitutes, incloses unes noies de Blanes.

Als detinguts se’ls relaciona amb nou robatoris amb violència i intimidació i un delicte d’usurpació de funcions públiques, ja que es feien passar per policies per atracar prostitutes.

Segons les investigacions dels Mossos, els implicats trucaven per telèfon a cases de cites per tal d’acordar-ne una. Un cop al lloc, ensenyaven credencials falses fent-se passar per policies i comentaven que havien de realitzar una inspecció per buscar documentació o substàncies estupefaents.
Aprofitant aquest moment d’incertesa, segons els Mossos, intimidaven o assaltaven violentament les treballadores del prostíbul i en alguna ocasió fins i tot mostraven armes de foc.

Mentre durava l’escorcoll s’emportaven diners, ordinadors, mòbils, joies o targetes de crèdit. En algun cas van arribar a emmordassar les víctimes i les van obligar a mantenir relacions sexuals contra la seva voluntat.
Els detinguts es desplaçaven amb un cotxe de lloguer sostret i es mostraven altament actius, ja que en les darreres dues setmanes haurien comès tres atracaments similars a cases de cites de Cambrils, Reus i Salou, haurien assaltat dues prostitutes a la carretera a Reus i Vila-seca i hi haurien intentat un altre atracament.
A banda, els investigadors els imputen dos assalts violents més a Dosrius i Blanes, usant el mateix mètode. En el cas de les prostitutes de Blanes, afirmen que ara estan molt espantades després que els entressin a casa amb una pistola per robar-les.
Els detinguts van passar dissabte a disposició del Jutjat d’Instrucció de Tarragona, que va decretar el seu ingrés a presó.
Diari Girona / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics