URGENT

Esquerra Calella s’oposa a desdoblar l’actual línia de tren entre Arenys de Mar i Blanes

Compartiu aquesta història

La secció local dels republicans s’oposa al pla de Rodalies de Barcelona per al període 2008-2015, aprovat divendres passat pel Govern espanyol, i que preveu el desdoblament de la línia de tren entre Arenys de Mar i Blanes en la seva actual ubicació.

Esquerra Calella ha manifestat en un comunicat que s’oposa a que es construeixi a la ciutat una segona via ferroviària paral·lela a l’actual.

Per als republicans les inversions considerades urgents per a la millora del servei de Rodalies, no han de provocar un impacte paisatgístic i urbanístic irreversible per Calella, com succeiria si s’executés el desdoblament de la via seguint la ubicació que té actualment a tocar de la platja de Calella.

Per aquest motiu, Esquerra demanarà Ministeri de Foment, que estudiï la viabilitat de projectes alternatius com ara el soterrament de les vies entre Sant Pol i Blanes o bé el trasllat de la via cap a l’inteior.
El pla de Rodalies vol desdoblar les vies de la línia C1 en el tram que encara només hi ha una única via, és a dir entre Arenys i Blanes, cosa que facilitaria la circulació de combois.

Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics