Tordera diu no a l’Area Residencial Estratègica prevista a St Pere

Tordera vivia ahir una consulta popular en la que els veïns del municipi podien opinar sobre l’ARE que el govern català ha previst construir al veïnat de St Pere.

La consulta, però no ha despertat l’interès dels torderencs i sols hi han participat el 12.6% dels veïns cridats a votar sobre el futur de l’ARE. Això vol dir que sols han participat 1590 torderencs de les 12618 persones cridades a participar-hi.

Dels que sí ho van fer, quasi bé 9 de cada 10 han votat en contra d’aquests projecte urbanístic, que preveu uns 400 nous habitatges, la majoria de protecció oficial, una zona verda i equipaments. Sols un 11.8% va votar-hi a favor i 1 única persona va votar en blanc.

La pregunta de la consulta era “Vols que es faci l’ARE a Sant Pere?. En nombre absolut 189 persones s’han mostrat favorables i 1400 persones hi han votat en contra. Tot i això la consulta no era vinculant, però els resultats seran tramesos a la Generalitat per a que els tingui en compte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics