URGENT

La Generalitat posa a concurs les obres del nou IES de PLF.

Compartiu aquesta història

El diari Oficial de la Generalitat posa en exposició l’obertura del concurs per licitar les obres de construcció del nou centre de secundària del nostre municipi.

Després de mesos d’espera, el nou centre podria estar a punt a principis del 2011, si atenem a la periodització marcada en les bases del concurs.

Les empreses interessades en construir el nou centre poden presentar les propostes fins el 29 d’abril, l’endemà es farà l’obertura de pliques i l’adjudicació del projecte, que tindrà des de llavors 15 mesos de termini per executar-se. D’aquests 5 mesos es preveuen per a la redacció del projecte definitiu i els 10 següents per a l’execució de les obres que han de permetre traslladar el centre de secundària local del seu emplaçament actual, a la rambla de les Ferreries, i fins a la zona de la Font de Ferro, on es troben els terrenys que l’Ajuntament va cedir fa anys per fer-hi el nou centre de secundària.

Les obres es liciten per un valor de 7 milions 720 mil €, i sobre la puntuació de les empreses la proposta econòmica suposa un 50% del total de punts a aconseguir. La resta, es fixaran segons els criteris tècnics. Dins aquests els que més puntuen són la proposta gràfica i el programa de treballs i memòria constructiva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics