URGENT

El nombre d’aturats a PLF suma 44 persones més i ja passa de les 700.

Compartiu aquesta història

Ja es coneixen les dades de desocupació de PLF referents al mes de febrer del 2009, i per 11è mes consecutiu l’atur al nostre municipi ha tornat a pujar.
En concret hi ha 44 aturats més que a finals de gener, això representa un augment del 6.6% respecte el primer mes de l’any, una de les pujades més altes de la comarca en percentatge. En xifres absolutes, PLF ja supera els 700 aturats i segons el Departament de Treball de la Generalitat, a data 28 de febrer hi havia al nostre municipi 709 persones sense feina.

Des del març del 2008 i fins al febrer d’enguany, el periode continu de creixement de la desocupació a PLF, el nombre d’aturats ha passat de prop de 400 als més de 700 actuals.

L’atur ha crescut arreu de la comarca. L’atur a Malgrat ha pujat en 48 persones, una pujada que suposa un 3.1%, respecte les dades de gener i la xifra total de desocupats és de 1582.

Pineda continua com a segona població amb major nombre d’aturats, rera Mataró i puja un 4.4% respecte gener. Ara a Pineda hi ha 2514 aturats.

Tordera ja ha arribat als 1344 desocupats al mes de febrer i Sta Susanna aquest últim mes ha superat la xifra de 200 aturats.
En el global català l’atur ha pujat en prop de 24 mil persones.

L’increment intermensual de l’atur ha estat més alt al sector Serveis, seguit del de la Indústria , la Construcció i el del de l’Agricultura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics