L’Ajuntament de PLF assumeix el Casal de l’Avi del centre per falta de junta directiva.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de PLF ha hagut de fer-se càrrec directament de la gestió del casal de jubilats de PLF, després que en l’última assemblea cap dels socis presents presentés una candidatura per dirigir l’entitat.
Davant el buit de poder, el consistori assumeix la direcció de l’entitat, respectant el que mana els estatuts de l’associació.

L’Ajuntament al·lega que amb aquesta nova situació el consistori no pot cobrar les quotes dels socis, ni disposar dels diners que l’entitat té estalviats en entitats bancàries. Això implica que les activitats que es fan habitualment des del Casal, i que es financen amb els diners de les quotes, es veuran dràsticament reduïdes. La regidora de Benestar Social, Dolors Agüera explicava a l’assemblea aquestes circumstància, i que ara els únics diners dels que disposa l’Ajuntament per al Casal de l’Avi és el de la subvenció de l’Ajuntament.

Dijous va plegar la junta gestora, que s’havia encarregat de l’entitat en l’últim mes, després de l’agra assemblea en la que un grup de socis va acusar a la junta sortint d’apoderar-se dels diners de l’Associació.
La de dijous també va ser una assemblea enrarida, que va acabar sense nova junta nova, i amb polèmica sobre el paper de l’Ajuntament al casal.
Ara el consistori espera que aviat es pugui presentar algun grup de persones disposades a formar la nova junta directiva de l’entitat i recuperar la normalitat el més aviat possible.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics