URGENT

Els alcaldes de la zona creuen que es pot estudiar la proposta de desdoblament de la N2 de Valentí Agustí

Compartiu aquesta història

Divendres l’alcalde de PLF, proposava que es desdobles l’actual traçat de la N2 des de Pineda i fins a PLF per evitar així haver de fer una nova carretera nova com alternativa de la N2 al seu pas pel Maresme. Algunes de les alternatives presentades en el seu dia preveien la construcció d’una carretera de 4 carrils resseguint l’autopista del Maresme, passant per St Genís.

L’alcaldessa de Malgrat Conxita Campoy assegura que és una més de les propostes que existeixen sobre la taula per fer la via alternativa a la N2 al Maresme. Campoy creu que la proposta d’Agustí té diferents punts complicats a Malgrat, com la zona de la benzinera i el tram del veïnat de Can Palomeres, on seria dificil fer-hi carrils nous. Campoy, però, afirma que si es decideix majoritàriament aquesta proposta, per la seva part no hi hauria cap problema, ja que cada alcalde ha d’acceptar afectacions al seu territori pel bé comú de la mobilitat a la comarca.

Per la seva banda l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, valora com a positiu el fet de que es comenci a treballar en la mobilitat a la comarca. Amor creu que per a Pineda és prioritari treure la N2 del centre de la vila, evitant les afectacions a la Vall de la Riera, i que una de les possibilitats, que ja s’estan estudiant en el Pla de Mobilitat de l’Àrea Metropolitana de BCN, és similar a la proposta de l’alcalde de PLF, Valentí Agustí

Agustí també demanava veure els comptes que expliciten la impossibilitat de recuperar la concessió de l’Autopista C32, i fer-la gratuïta. Sobre això, l’alcaldessa de Malgrat ha explicat que ella és contrària a alliberar l’autopista del Maresme, perquè implicaria un augment de vehicles que faria desaparèixer la suposada via ràpida.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics