Detenen 2 persones en una campanya d’inspecció de locutoris a Pineda.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local de Pineda de Mar, conjuntament amb el Cos Nacional de Policia, el Departament de Treball, i el tècnic de Salut local, van realitzar dimarts una actuació en diversos establiments locals per a la detecció de diferents infraccions i irregularitats. En total es va actuar en nou establiments; set locutoris i dos establiments de venda d’alimentació.El resultat global de l’actuació ha estat la detenció de dues persones per una presumpta infracció de la llei d’estrangeria, onze actes d’inspecció per infraccions a la legislació de treball, cinc actes d’inspecció sanitària amb deficiències.

Els agents han obert també 9 actes d’inspecció d’activitats comercials relatives a permisos d’activitat, assegurances, mesures de seguretat, reglamentació específica dels establiments entre d’altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics