URGENT

Detenen 2 persones en una campanya d’inspecció de locutoris a Pineda.

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Pineda de Mar, conjuntament amb el Cos Nacional de Policia, el Departament de Treball, i el tècnic de Salut local, van realitzar dimarts una actuació en diversos establiments locals per a la detecció de diferents infraccions i irregularitats. En total es va actuar en nou establiments; set locutoris i dos establiments de venda d’alimentació.El resultat global de l’actuació ha estat la detenció de dues persones per una presumpta infracció de la llei d’estrangeria, onze actes d’inspecció per infraccions a la legislació de treball, cinc actes d’inspecció sanitària amb deficiències.

Els agents han obert també 9 actes d’inspecció d’activitats comercials relatives a permisos d’activitat, assegurances, mesures de seguretat, reglamentació específica dels establiments entre d’altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics