URGENT

L’alcaldessa de Malgrat de Mar denuncia una campanya de desprestigi cap a la seva persona.

Compartiu aquesta història

Conxita Campoy assegura que des de fa temps hi ha orquestrada una campanya a Malgrat per desprestigiar-la.
Segons explica, en declaracions exclusives a RP, fa temps que hi ha la intenció de fer creure al municipi que l’alcaldessa és una dictadora i que pren les decisions sense comptar amb els regidors del consistori. Campoy, però recorda que totes les decisions que s’han pres al municipi s’han dut al plenari local.

Segons l’alcaldessa aquesta campanya constitueix al mateix temps un insult cap als treballadors de l’Ajuntament de Malgrat i alhora a departaments de la Generalitat que inspeccionen la feina del consistori.

Aquestes declaracions coincideixen amb l’aparició d’un comunicat de la Plataforma Salvem La Riera de Malgrat, en referència a la tala de 15 arbres del Polígon de Can Patalina.

En el comunicat s’assegura que Campoy enlloc de governar amb enteniment i saviesa ho fa amb mala llet. El comunicat repassa alguns episodis de la polèmica sobre el cobriment de la riera de PLF al seu pas per Malgrat i més concretament al tram de Can Feliciano. Una polèmica que encara està latent al municipi com es va demostrar ahir, una vegada més, al plenari.

  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics