URGENT

Els hotelers de Lloret s’agrupen entorn a l’oferta de congressos.

Compartiu aquesta història

Els establiments turístics que estan preparats per acollir viatges d’empresa i grans esdeveniments s’han associat. De moment, són 11, la majoria hotels, a més de restaurants i el futur casino.

En pocs dies signaran un conveni amb l’ajuntament que ha de servir per a posicionar la destinació com a seu d’estades de negocis.
El consistori Lloretenc ha destacat que el sector privat farà una major aportació econòmica que no pas l’Ajuntament en aquesta operació i que els diners serviran per atraure a la destinació un tipus de turisme que interessa al municipi. Els motius són que vénen en temporada baixa i tenen un poder adquisitiu elevat, superior a la mitjana.

El projecte que es va presentar a la fira de turisme de Madrid, a Fitur, ja es troba força avançat. De moment, s’ha aglutinat l’oferta hotelera i la restauradora. I aviat es comptarà amb la complementària, amb empreses de càtering, hostesses, transport, etc.

Un cop s’uneixi tot el sector, la finalitat no és altra que donar “facilitats” a les empreses perquè vinguin a la vila a fer les seves estades de negocis.

A més es preveu editar una guia amb tota l’oferta sobre turisme de reunions i buscar totes les vies de promoció possibles.

Nova Ràdio Lloret

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics