La lesió de l’àrbitre obliga a suspendre el partit de l’Amateur A.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

S’havia jugat els primers 45 minuts quan l’àrbitre del PLF – Guixols de la 2a territorial. En el moment de la suspensió els dos equips empataven a 0. Ara s’haurà de buscar una nova jornada per poder celebrar el segon temps.

El partit enfrontava als 4ts classificats, els palafollencs i els 3rs, el Guíxols, que només els separen 3 punts de diferència.

L’amateur B va guanyar al Blanes al Palastadium per 3 a 1. Els gironins són els segons classificats i amb la victòria els palafollencs es mantenen a la part mitja de la taula, en una còmode situació, amb 25 punts.

El Cadet va endur-se els tres punts del seu desplaçament al camp del Llavaneres, on els palafollencws es van imposar per 2 a 3, en canvi l’infantil va caure derrotat al camp del Masnou per 2 a 0.

Sort desigual en el futbol 7. El Benjamí va patir una severa derrota a casa contra l’Anglés. Els gironins vam imposar-se per 6 a 14. El Benjamí B sí va poder guanyar el seu partit també a casa contra el Breda, per 3 a 2.

Els dos prebenjamins van guanyar amb tranquil·litat els seus partits. L’A a casa contra el Caldes per 7 a 2 i el B contra el Riells per 6 a 1.

Pel que fa al Futbol Sala, el St. Lluís es va imposar al Teià per 5 a 2 a la pista palafollenca. En canvi el Sta Maria no es va presentar al seu partit de dissabte a Vidreres. L’horari, poc habitual del partit, les 9 del vespre a Vidreres, no va facilitar el desplaçament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics