URGENT

La lesió de l’àrbitre obliga a suspendre el partit de l’Amateur A.

Compartiu aquesta història

S’havia jugat els primers 45 minuts quan l’àrbitre del PLF – Guixols de la 2a territorial. En el moment de la suspensió els dos equips empataven a 0. Ara s’haurà de buscar una nova jornada per poder celebrar el segon temps.

El partit enfrontava als 4ts classificats, els palafollencs i els 3rs, el Guíxols, que només els separen 3 punts de diferència.

L’amateur B va guanyar al Blanes al Palastadium per 3 a 1. Els gironins són els segons classificats i amb la victòria els palafollencs es mantenen a la part mitja de la taula, en una còmode situació, amb 25 punts.

El Cadet va endur-se els tres punts del seu desplaçament al camp del Llavaneres, on els palafollencws es van imposar per 2 a 3, en canvi l’infantil va caure derrotat al camp del Masnou per 2 a 0.

Sort desigual en el futbol 7. El Benjamí va patir una severa derrota a casa contra l’Anglés. Els gironins vam imposar-se per 6 a 14. El Benjamí B sí va poder guanyar el seu partit també a casa contra el Breda, per 3 a 2.

Els dos prebenjamins van guanyar amb tranquil·litat els seus partits. L’A a casa contra el Caldes per 7 a 2 i el B contra el Riells per 6 a 1.

Pel que fa al Futbol Sala, el St. Lluís es va imposar al Teià per 5 a 2 a la pista palafollenca. En canvi el Sta Maria no es va presentar al seu partit de dissabte a Vidreres. L’horari, poc habitual del partit, les 9 del vespre a Vidreres, no va facilitar el desplaçament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics