URGENT

Un error deixa lliure a 15 dels 20 detinguts a Vic en una operació antidroga.

Compartiu aquesta història

Entre els detinguts hi ha 2 veïns de Pineda de Mar.
Diumenge al migdia el titular del Jutjat número 2 de Vic va deixar en llibertat, per un presumpte error burocràtic, la majoria de la vintena de detinguts divendres en una complexa operació antidroga, feta pels Mossos d’Esquadra.

L’operació policial tenia per objectiu desmantellar una xarxa de tràfic d’estupefaents, venda d’armes i falsificació de moneda, i que va ser detectada arran del segrest d’un carnisser de Vic, el setembre de l’any passat.

Els Mossos no han amagat la seva decepció quan després de sis mesos de treball, amb escoltes telefòniques i perillosos seguiments inclosos, han vist com els sospitosos sortien al carrer amb l’única obligació de comparèixer periòdicament al Jutjat a signar per evitar, en la mesura del possible, el risc de fugida.
Entre els detinguts hi ha una dotzena de veïns de Vic i Manlleu. També hi ha veïns de Vall d’en Bas, un veí del Prat del Llobregat, un de Ripollet i dos veïns de Pineda .

Els detinguts van passar a disposició judicial divendres i les seves declaracions van durar fins diumenge a migdia. Llavors, el jutge, a petició dels advocats, va deixar en llibertat la majoria dels detinguts, cosa que va sorprendre els investigadors.

La investigació continua i no es descarten més detencions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics