URGENT

La pastisseria Bosch de Pineda presenta la seva mona de pasqua solidària, amb el Barça com a protagonista.

Compartiu aquesta història

La pastisseria de Pineda reprodueix el somni de tots els culers aquests any. Amb 600 kg de xocolata, els artesans de l’establiment han reproduït l’entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, a la Pl. de Sant Jaume de la ciutat comptal amb les tres copes de les competicions a les que opta; la lliga,la lliga de Campions i Copa del Rei.

La pastisseria assegura que cansada de les notícies del dia a dia, amb la crisi com a protagonista, ha decidit reproduir a una persona, l’entrenador del Barça de futbol, que els dóna alegries un parell de cops la setmana.

A la mona hi apareix l’Ajuntament de BCN, el Palau de la Generalitat, la pl. de St. Jaume, un Pep Guardiola d’un metre i 85 centímetres, i les copes de Lliga Champions i Copa del Rei, i ocupa uns 6 m2.

Aquesta obra pastissera s’exposarà a partir del proper divendres dia 20 i es retirarà un mes després.

La mona a més té una vessant solidària i els diners que es recaptin seran destinats al Casal dels Infants, una entitat que treballa per millorar les condicions de vida als infants dels barris més pels més desfavorits, com el Raval de BCN. Ara aquesta entitat vol treballar també amb les comarques de BCN i Vallés.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics