URGENT

El candidat d’Esquerra a les europees, Oriol Junqueras, visita PLF

Compartiu aquesta història

A les 8 del vespre el cap de llista dels republicans a les properes eleccions europees, l’historiador Oriol Junqueras, serà al nostre municipi en un acte obert al casal d’avis de PLF.

Junqueras farà una xerrada que sota el títol de “El camí cap a la 1a Divisió Europea” parlarà sobre el paper de Catalunya en el context actual de la política europea i les possibilitats de futur.

L’Historiador Oriol Junqueras, conegut per les seves aparicions en programes de divulgació històrica tan a la televisió com a la ràdio, és actualment regidor per Esquerra a St. Vicenç dels Horts i des de gener és oficialment el cap de Llista dels republicans a les eleccions europees previstes per a principis de juny.

Precisament Junqueras ha expressat avui que els catalans ha de saber que a Europa es decideixen moltes qüestions prioritaries per al país, pel que seria necessari que es deixés de veure el Parlament Europeu com una institució llunyana que pren decisions que no afecten la vida dels catalans. Junqueras ha dit que ERC ocupa la centralitat política a Catalunya i ho ha justificat dient que comparteix frontera ideològica amb tots els partits de l’espectre nacionalista com CiU, PSC i ICV.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics