URGENT

PLF té la 5a taxa d’atur més alta del Maresme.

Compartiu aquesta història

Amb les dades d’atur de PLF del mes de febrer, en les que a PLF hi ha 709 persones sense feina, la taxa de desempleats al nostre municipi es situa en un 15.12%, o el que és el mateix; de cada 100 palafollencs en edat de treballar, 15 estan sense feina.

Aquesta dada és la 5a més alta de la comarca, rera Pineda, Tordera, Malgrat i Mataró i per sobre de Calella i Canet.

Aquestes 7 poblacions són les que tenen una taxa superior a la mitjana comarcal, situada en el 13.19%, un percentatge lleugerament superior al registrat a la província de Barcelona (el 12,34%) i a la mitjana catalana (el 12,23%). En total, el mes de febrer el nombre absolut de persones aturades a la comarca va créixer en 1.262.

Aquestes dades es desprenen d’un estudi realitzat per l’Observatori de desenvolupament local del CCM, on es demostra que la taxa més alta d’aturats es troba en els municipis de l’Alt Maresme. Dels 7 pobles que superen la taxa comarcal, 6 són de la zona de l’alt Maresme.

A l’altra banda de la balança, amb sols un 7.6% d’aturats hi ha la població de Teià

A PLF hi havia a data 28 de febrer 709 aturats, el que representa una augment interanual, de febrer del 2008 a febrer del 2009, del 67.6%, la 8a pujada més important de la comarca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics