URGENT

El femení de bàsquet acaba la 1a fase de la lliga amb una nova victòria.

Compartiu aquesta història

Les noies entrenades per Cristobal Roa es van imposar a casa del St Julià de Ramis per 30 a 52, en un partit en el que les palafollenques no van imposar el seu ritme fins al segon quart. La bona defensa i transició ofensiva del PLF va ser constant fins el final del partit.Ara les noies descansen fins que estiguin a punt els nous calendaris, que donaran pas a la segona fase. En la 1a fase, les noies han guanyat 18 dels 22 partits disputats, els mateixos números que el Malgrat 2000, però les veïnes han quedat 2s, mentre que el PLF finalment han estat 3s per culpa de la derrota de fa unes setmanes a Malgrat on van perdre el basquet average.

Els nois també es van imposar en el seu partit del cap de setmana. El masculí va guanyar a la pista del Vilablareix per 63 a 71, en una treballada victòria. No va ser fins a l’últim 4t, que els nois es van poder escapar en el marcador, gràcies a un parcial de 0 a 9

La pròxima jornada els nois, que ara són 8s a la taula, s’enfrontaran al Bàsquet Lloret, 12è classificat .

El cadet no va poder guanyar a la pista del Blanes, 66 a 37. Una nova derrota de les categories inferiors que és el primer any que juguen a la Federació Catalana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics