Diferents policies locals del Maresme s’han reunit a Malgrat per tractar sobre la protecció del medi natural.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les Policies Locals de fins a 7 poblacions del Maresme, entre elles les de Malgrat, Pineda de Mar o Calella, conjuntament amb el Cos d’Agents Rurals han participat aquest matí en una jornada per coordinar actuacions en matèria de protecció del medi natural.
Aquesta jornada preteniaintercanviar experiències per tal de reforçar les accions conjuntes i coordinades en la vigilància del medi natural i la detecció de les conductes que atempten contra aquest medi.

La jornada, que estava dirigida a agents de les policies locals que intervenen en la vigilància del medi ambient, ha fet un repàs de la normativa que regula les activitats en materia medioambiental i en especial les d’aquelles problemàtiques de l’àmbit d’actuació de cadascuna de les policies locals.

La trobada s’ha celebrat aquests matí a les dependències de la policia local de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics