URGENT

Desarticulada a Lloret la banda de lladres més activa els últims mesos a Girona

Compartiu aquesta història

Aprofitaven l’horari laboral i entraven als pisos quan eren buits, rebentant els bombins de les portes amb rapidesa i precisió. Un cop dins dels habitatges robaven tot el que trobaven; joies, telèfons mòbils, reproductors de música, consoles de videojocs, càmeres de fotos i de vídeo, televisions, ordinadors i diners en efectiu.
L’operació ha permès desmantellar la que els Mossos consideren la banda de lladres de cases més activa dels darrers mesos i una de les més organitzades que mai s’han detectat a Girona.

Se’ls atribueixen una vintena d’assalts des del desembre passat a pisos a tot Catalunya, amb especial incidènci a la província de Girona. Precisament, els tres lladres, tots ells homes d’entre 26 i 39 anys i de nacionalitat georgiana, eren veïns de Lloret de Mar.

Quan els van enxampar, divendres passat al matí, a prop de la sortida número 9 de l’Ap-7 al seu pas per Maçanet de la Selva, feia poques hores que havien robat a Reus. Una vegada efectuada la detenció es va procedir al registre dels seus habitatges a Lloret de Mar i es va incautar nombrós material robat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics