URGENT

Els cantants Pep Sala i Mònica Green presenten demà el 2n Concurs de Música Jove Gira Maresme.

Compartiu aquesta història

Els dos cantants explicaran en què consisteix aquests concurs de maquetes, obert a totes les propostes musicals, que pretén donar una empenta als grups novells de la comarca per tal de donar-se a conèixer.

Les propostes són analitzades per un jurat format per professionals del món de la música i el grup escollit és el guanyador d’una gira per diversos pobles del Maresme, tot sovint, coincidint amb les Festes Majors.

El Gira Maresme neix arrel d’un concurs de maquetes ideat des de l’Ajuntament de Sant Pol quan, l’equip de professionals es planteja una segona edició amb major infraestructura i recursos, de manera que proposa als pobles veïns de Pineda i Calella de tirar endavant el projecte conjuntament. Després d’uns mesos de reflexió neix el Gira Maresme tal i com el coneixem, amb la col·laboració de 6 ajuntaments de l’Alt Maresme, entre ells el de PLF.
La presentació del certamen d’enguany es farà demà a les 11 del matí a la biblioteca municipal de Malgrat de Mar, però les inscripcions al Concurs seran a partir del mes d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics