URGENT

Obertes les inscripcions per anar de viatge a l’estiu a Itàlia i a Polònia.

Compartiu aquesta història

Un any més, la comissió d’agermanaments de PLF ha preparat els viatges d’estiu a les poblacions de Poppi, a Itàlia i a Stegna a Polònia.
Justament enguany es celebra el 20è aniversari de l’agermanament amb la població italiana. En aquests anys molts són els palafollencs que han visitat la població de la Toscana, i també molts els italians que han vingut al nostre municipi per la Festa Major de setembre.

En canvi amb Stegna, encara no s’ha oficialitzat cap acte d’agermanament, però des de fa 2 anys també es realitza un intercanvi de visita cultural amb aquesta població del bàltic.

Enguany el viatge a Stegna es farà del 5 a l’11 d’agost, per a un màxim de 40 persones. El viatge es farà amb avió des de l’aeroport de Girona i té un cost de 290 €. En el programa del viatge s’inclou les visites a les ciutats de Varsovia, Crakovia i Dansk.

Per la seva banda el viatge a Poppi es farà del 15 al 23 de juliol i té un preu de 200€. Enguany el trajecte es tornarà a fer, com en els orígens, amb autocar.

El programa, a banda de l’estada a Poppi, i les activitats organitzades per la comissió d’agermanaments de la població, també inclou les visites a les ciutats de Lucca, Florència i a Venècia.
El preu inclou el viatge amb autocar, i les dues nits que es passaran a Venècia a mitja pensió.

Les inscripcions pels dos viatges es poden formalitzar al PIJ de PLF

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics