URGENT

Els veïns de Sta. Maria organitzen un concert per pagar l’operació d’uns nens amb estrabisme.

Compartiu aquesta història

En Mario i l’Aitor, de 7 i 3 anys, són germans i tots dos tenen un estrabisme important, i cal operar-los. La seguretat social pot atendre aquestes intervencions, però segons denuncien els convocants, els ha donat un termini de 5 anys per poder operar-los, un termini que els amics i veïns de la família entenen com excessiu. És per això que els mateixos veïns d’en Mario i l’Aitor han decidit organitzar un festival benèfic aquests dissabte al teatre de PLF en el que es recolliran fons per poder pagar l’operació medica.
Ho explica un dels organitzadors, José Manuel Rosa.

El pare dels nois és treballador de la construcció i la mare es troba en situació d’atur pel que amb la crisi actual no pot fer front als 3000€ que es calcula costa la intervenció dels petits.

El festival de dissabte barrejarà música flamenca, rumba i opera, amb la col.laboració de fins a 6 actuacions diferents que començaran a les 8 del vespre en un teatre que espera omplir-se de persones i solideritat. L’entrada a l’acte costarà 5€, que es destinaran a l’operació dels joves palafollencs.

L’aportació del festival es sumarà els diners que els establiments de PLF han donat ja a la família per poder operar aquests dos nois del barri.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics