Desapareix una de les figures de fusta exposades al MiD.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de fa uns dies es troba a faltar una de les 20 peces que composen l’exposició de talles de fusta de l’artista alemany, Ralph Henne. La mostra inaugurada a principis de mes exposa una 20a de talles antropomòrfiques de diferents colors i tamanys, que per primera vegada arriben a Catalunya.

Henne és un dels artistes més destacats a Alemanya en aquest art, i per això exposava a la sala d’exposicions del MiD, una sala que mai abans havia tingut problemes amb les obres exposades a les seves parets. Després d’aquesta desaparició, els organitzadors es plantegen ampliar les mesures de seguretat de la sala.

Fa uns 10 dies que es troba a faltar una de les talles de l’artista, d’uns 20 cm d’allargada i de colors foscos excepte el rostre, que està pintat de colors clars.
La figura de fusta va desaparèixer juntament amb el suport que la subjectava a la paret de la sala de mostres.

Des de l’organització de la mostra es prega que si algú troba aquesta talla de fusta, ho comuniqui immediatament a la pròpia sala d’exposicions. Tot i aquesta desaparició la mostra continuarà oberta fins a finals d’aquests mes de març, tal i com estava previst inicialment.

 

A la fotografia, la peça desapareguda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics