URGENT

Desapareix una de les figures de fusta exposades al MiD.

Compartiu aquesta història

Des de fa uns dies es troba a faltar una de les 20 peces que composen l’exposició de talles de fusta de l’artista alemany, Ralph Henne. La mostra inaugurada a principis de mes exposa una 20a de talles antropomòrfiques de diferents colors i tamanys, que per primera vegada arriben a Catalunya.

Henne és un dels artistes més destacats a Alemanya en aquest art, i per això exposava a la sala d’exposicions del MiD, una sala que mai abans havia tingut problemes amb les obres exposades a les seves parets. Després d’aquesta desaparició, els organitzadors es plantegen ampliar les mesures de seguretat de la sala.

Fa uns 10 dies que es troba a faltar una de les talles de l’artista, d’uns 20 cm d’allargada i de colors foscos excepte el rostre, que està pintat de colors clars.
La figura de fusta va desaparèixer juntament amb el suport que la subjectava a la paret de la sala de mostres.

Des de l’organització de la mostra es prega que si algú troba aquesta talla de fusta, ho comuniqui immediatament a la pròpia sala d’exposicions. Tot i aquesta desaparició la mostra continuarà oberta fins a finals d’aquests mes de març, tal i com estava previst inicialment.

 

A la fotografia, la peça desapareguda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics