URGENT

Diumenge es celebra la 1a edició del Palafolls Totcanvi.

Compartiu aquesta història

Es tracta de la 1a fira dedicada a l’intercanvi i venda de productes de segona mà del nostre municipi. La trobada, organitzada per l’ACEP, l’Ajuntament de PLF i pel programa En Xarxa de RP, començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 2 del migdia a la pl. del fòrum Palatiolo.

Tothom que ho vulgui podrà acostar-se fins a la fira per comprar, vendre o intercanviar amb les 13 parades que, de moment han confirmat la seva presència. Les persones que la visitin, també poden portar els seus objectes per vendre intercanviar amb els participants.

Al certamen s’hi podrà trobar des de disc antics, mobles, llum, llibres, i un llarg llistat d’objecte de 2a mà. Però també es pot trobar i oferir serveis particulars, com cangurs, classes particulars o receptes entre d’altres.

A més, el PLF Totcanvi tindrà una programació d’actes paral.lels per animar a la visita al certàmen. A les 11 hi haurà una exhibició de dansa del ventre i just després es farà un espectacle d’animació infantil, tot plegat a la mateixa plaça del Fòrum Palatiolo.

Aquesta fira neix amb l´objectiu de facilitar un espai de trobada a gent interessada en vendre objectes que ja no utilitza o intercanviar coneixement o serveis amb altres persones.

Fins el mateix diumenge es pot sol·licitar un espai propi per poder oferir els seus objectes, sols caldrà deixar un dipòsit de 5€, que serà retornat un cop acabada la Fira.

El programa de ràdio, PLF en Xarxa serà al certamen coordinant l’intercanvi d’informació de serveis en un stand propi de l’emissora.

La cita serà diumenge a partir de les 10 a la PL del fòrum Palatiolo, i si té una bona acceptació, els responsables no en descarten una segona edició abans d’acabar l’any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics