URGENT

Polèmica arbitral en el partit del cadet palafollenc a Mataró.

Compartiu aquesta història

L’equip palafollenc va caure derrotat per 5 a 1, al camp del Juventus, en un partit marcat per la polèmica arbitral. El col·legiat va expulsar a 3 jugadors del cadet de PLF, a l’entrenador i va xiular dos penals a favor dels mataronins.

Aquesta va ser una de les derrotes de la jornada, però no l’única. El Juvenil també va caure derrotat de forma contundent a Tordera per 6 a 1.
En canvi l’infantil no va tenir pietat amb l’Arenys de Munt, en la seva visita en aquests municipi. En tornar cap a casa portaven els tres punts i un resultat d’escàndol, 2 a 11 favorable als palafollencs en un partit que va dominar, com indica el marcador, des de bon principi.

Pel que a fa l’Amateur A, es va imposar a a casa al St Antoni per 3 a 0 en la 25a jornada de lliga. El B en canvi va perdre per la mínima, 0 a 1, contra el Lloret, amb una destacada del porter palafollenc Sergio, que va ser un mur de contenció de les jugades dels gironins, que són els líders de la taula.

En categories inferiors el equips de futbol7 tenien previstos 5 partits amistosos , però finalment sols es van jugar 2. tots dos pe cert amb derrotes pels equips palafollencs.
En el primer el benjamí B va caure contra el Tordera i l’Aleví va perdre contra el Riudarenes. A les filews d’aquests equip va debutar Sergi, provinent del Benjamí A, que en el seu primer partit en aquesta categoria ja va aconseguir un gol, tot i que no va servir per guanyar.

En futbol Sala, el més destacat és la victòria del St. Lluís davant el Malgrat. El derbi es va decidir per 3 a 2.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics