URGENT

El cooperant Vicenç Ferrer millora dins la gravetat a la Índia

Compartiu aquesta història

Ferrer, de 88 anys, segueix ingressat en un hospital de l’Índia en estat crític però estable, segons informen fonts mèdiques del país asiàtic després de patir divendres passat una embòlia. Segons fonts familiars, Ferrer continua millorant dins la gravetat i cada dia fa canvis importants a l’hospital on és ingressat a Anantapur. Segons aquestes fonts el cooperant va recuperar ahir diumenge la consciència.El missioner, vinculat al Maresme, on per exemple és fill adoptiu de Calella, ha dedicat gran part de la seva vida a treballar pels més desfavorits a l’India, on va arriobar per primera vegada el 1952, i el 70 creava la seva Fundació juntament amb la seva esposa, la britànica Anne Perry. Actualment, la Fundació Vicenç Ferrer disposa de més 150.000 col·laboradors d’arreu de l’Estat.

Entre altres distincions, Vicenç Ferrer va rebre, l’any 1998, el Premi Príncep d’Astúries de la Concòrdia i va ser declarat Espanyol Internacional. L’any 2000 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat.

Diari Maresme / TV3 / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics