ERC de Malgrat es sent menystinguda pel govern català i municipal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els republicans denuncien que no han rebut encara resposta sobre les al·legacions que han formulat a l’Àrea Residencial Estratègica, que la Generalitat preveu construir al municipi, on de fet ja s’ha aprovat el primer pas.La formació havia demanat una variació en l’edificabilitat de l’ARE, un projecte que té prevista la construcció de 525 habitatges a la zona del carrer Escultor Clarà, 276 dels quals protegits.

Esquerra demanava la reducció de la densitat edificatòria inicial, i que es destinés l’increment de terreny públic cedit a la construcció d’un centre de dia per a gent gran. Els republicans es lamenten que, als grups de l’oposició no se’ls ha tingut en compte en cap cas i afegeixen que com a regidors de Malgrat es senten “menystinguts” pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics