La primera fira PLF TotCanvi tanca amb una bona participació.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al matí es va desenvolupar la 1a fira PLF TotCanvi, dedicada a l’intercanvi i compra-venda d’objectes de 2a mà. En aquesta primera edició hi van prendre part 17 parades de particulars que van posar a la venda o a l’intercanvi els seus objectes.

El sol va acompanyar durant tota la jornada de la Fira, cosa que va animar a molts palafollencs i veïns d’altres municipis propers a visitar la nostra vila.

Els participants van poder vendre i intercanviar molts objectes; des de cascos per a motocicletes, videoconsoles i jocs, llibres, joguines pels més petits, i així una llarga de llista d’objectes a preus populars.
La fira va agradar tan a paradistes com a visitants. Escoltem el què deien primer Candela Rodríguez, que tenia parada al certamen i Victoria Gallostra, visitant de la fira al Malgrat confidencial.

A més, la programació d’activitats paral·leles organitzades per a la cita van ser un notable èxit de públic i participació.

Per tot plegat les tres entitats organitzadores; L’ACEP, L’Ajuntament de PLF i aquesta emissora, estan pensant en quina periodització tindrà el certamen PLF TotCanvi, ja que se’n podria fer una nova sessió abans d’acabar l’any.

Video notícia a MalgratConfidencial:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics