URGENT

PLF oferta 125 noves places de P3 pel curs 09-10

Compartiu aquesta història

Avui comença el període de preinscripció per als centres d’infantil, primària i secundària catalans.

Enguany els dos centres de primària oferten fins a 125 noves places per a P3, és a dir per a nens i nenes nascuts l’any 2006, i que enguany començaran el curs fora de la llar d’infants.

El nombre ofertat és el mateix que l’any passat, però varien les places destinades a cada centre. Si aquests curs el Ceip Les Ferreries començava amb 3 línies de P3 i el Ceip Mas Prats ho feia amb 2 línies, en el curs 09-10, Les Ferreries tindrà dues aules de P3 i el Mas Prats en tindrà 3.

Això traduit en nombre de places significa que Les Ferreries tindrà 50 places i el Mas Prats 75 per nous alumnes provinents de llars d’infants.

El període de preinscripció s’allargarà fins el proper 3 d’abril, temps en el que qui vulgui una plaça en aquests centres haurà d’anar a les escoles a preincriure’l per poder obtenir plaça. Després de les preinscripcions es farà la puntuació de les famílies, i el sorteig pertinent.
Tot plegat en un procés que s’allargarà fins el mes de maig, com explica Marià Mañé, director del Ceip Les Ferreries.

També a partir d’avui els alumnes que deixin l’ensenyament primari i hagin de començar a cursar secundària a l’institut, s’hauran de preinscriure a l’IES. El procediment és similar. Tot i que tots els alumnes que surtin de les escoles de primària tenen plaça garantida a l’institut cal que facin la preinscripció abans del 3 d’abril.

El proper curs, l’IES ofertarà 90 places de 1r d’ESO, de les 330 places de secundària obligatòria que tindrà el centre, sense comptar el batxillerat. De fet el proper curs serà el primer que el centre palafollenc ofertarà també estudis de 2n de batxillerat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics