URGENT

Victòria del sènior masculí de bàsquet contra el Lloret.

Compartiu aquesta història

La treballada victòria sobre els gironins, 70 a 64, equilibra a 12 la balança de partits guanyats i perduts en aquesta lliga, en els 24 partits jugats fins ara.

Tot i el resultat el Lloret va dominar gran part del partit fins al final del 3r quart quan els homes entrenats per Eloi Alargé van aconseguir un parcial a favor de 6 a 0. Ja en l’últim quart el PLF va aconseguir un parcial d’11 a 0, que va acabar per decantar el partit en favor dels locals.

A més, moralment és una victòria important al encadenar la segona victòria consecutiva, tot plegat abans del derbi que la propera setmana jugarà amb el Malgrat07. En el partit d’anada a la pista palafollenca els malgratencs van perdre per 3 punts de diferència.

El cadet masculí van caure de nou al Palauet contra el St Hilari per 52 a 69. Era un dels partits més favorables, per que els dos conjunts es troben en una zona similar a la taula.
Els Palafollencs, molt conscients de la situació van sortir excessivament nerviosos i varen cometre masses errades tant defensivament com ofensivament. El Sant Hilari es limitava a defensar i a sortir en contratac. Al final cares tristes i decepció total entre els jugadors palafollencs.

El Preinfantil i sènior femeni van descansar aquesta jornada.