Victòria del sènior masculí de bàsquet contra el Lloret.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La treballada victòria sobre els gironins, 70 a 64, equilibra a 12 la balança de partits guanyats i perduts en aquesta lliga, en els 24 partits jugats fins ara.

Tot i el resultat el Lloret va dominar gran part del partit fins al final del 3r quart quan els homes entrenats per Eloi Alargé van aconseguir un parcial a favor de 6 a 0. Ja en l’últim quart el PLF va aconseguir un parcial d’11 a 0, que va acabar per decantar el partit en favor dels locals.

A més, moralment és una victòria important al encadenar la segona victòria consecutiva, tot plegat abans del derbi que la propera setmana jugarà amb el Malgrat07. En el partit d’anada a la pista palafollenca els malgratencs van perdre per 3 punts de diferència.

El cadet masculí van caure de nou al Palauet contra el St Hilari per 52 a 69. Era un dels partits més favorables, per que els dos conjunts es troben en una zona similar a la taula.
Els Palafollencs, molt conscients de la situació van sortir excessivament nerviosos i varen cometre masses errades tant defensivament com ofensivament. El Sant Hilari es limitava a defensar i a sortir en contratac. Al final cares tristes i decepció total entre els jugadors palafollencs.

El Preinfantil i sènior femeni van descansar aquesta jornada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics