URGENT

PLF promou el carnet Territori Jove per a les activitats juvenils.

Compartiu aquesta història

A partir d’ara per participar en moltes de les activitats dirigides als joves palafollencs serà necessari presentar el carnet Territori Jove. Es tracta del carnet que es va instaurar ara fa un any pels usuaris del Bus nocturn per a joves, i que ara amplia els seus avantatges, amb un nou impuls.

El carnet, que és gratuït permetrà a partir d’ara participar en diferents activitats, com ara la discoteca jove que es prepara a PLF pel proper dia 3 d’abril al teatre, i també per la segona edició del bus nocturn, que de nou es farà aquests estiu. Ho explica Albert Muñoz, tècnic de joventut de PLF.

El carnet Territori Jove, que també existeix en d’altres poblacions de l’Alt Maresme i la Selva preten donar més avantatges als joves de la comarca, no solssament a nivell local sinó també comarcal. Muñoz assegura que l’obtenció del carnet és ràpida i fàcil i que a més donarà dret a participar en activitats organitzades pels diferents consistoris col.laboradors.

L’agenda Jove del Maresma, l’AJAM, publicarà periòdicament els avantatges de la targeta Territori Jove, que a PLF es pot aconseguir al PIJ.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics