URGENT

En un mes Malgrat tanca dos locals per tràfic de drogues.

Compartiu aquesta història

Segons el Malgrat Confidencial , en només 30 dies la policia local, juntament amb els mossos d’esquadra han dut a terme inspeccions en diferents locals del municipi, que han donat com a fruit el tancament de dos bars de Malgrat i la confiscació de diferents quantitats de droga.

El 20 de febrer es tancava el bar Fernando al carrer Lleida del municipi on es va decomissar droga tan a clients com a propietaris del local, que a més incomplia certs aspectes administratius. Per tot plegat es va imputar un delicte contra la salut pública al propietari del bar i l’Ajuntament de Malgrat de Mar va decretar-ne immediatament el tancament.

Una altra operació de la Policia Local, aquest passat divendres, va acabar amb la detenció del titular del bar “Colo-cón”, al carrer Doctor Marañón. Després de les denúncies per part dels veïns, pels sorolls que proferien del local.

Després d’una primera inspecció i d’un control de seguiment , la policia va detectar que en el bar s’hi traficava amb drogues. L’operació va finalitzar amb la intervenció de 7 grams de cocaïna al propietari i ara, s’està redactant un informe per procedir al tancament definitiu del local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics