URGENT

El grup SERHS entrarà al grup d’empreses catalanes que gestionen Spainair.

Compartiu aquesta història

L’empresa pinedenca, que a PLF té un centre de distribució de begudes, ha anunciat aquesta setmana que el consell d’administració de l’empresa ha donat el vist i plau perquè la Serhs entri activament a formar part del grup d’empreses catalanes que gestionen l’aerolinia Spanair.

L’empresa ha celebrat aquests dimecres la nit de la Serhs, a Sta Susanna on ha entregat els premis anuals, amb una assistència de 600 persones entre les quals hi havia els alcaldes de Pineda, Xavier Amor, de Calella Josep Maria Juhé i de Santa Susanna Josep Monreal. L’acte a més va comptar amb la presència del conseller d’empresa, universitat i innovació Josep Huget.

El president de Serhs, Ramon Bagó va explicar que les empresa que formen el grup també pateixen els efectes de la crisi per dos motius: la baixada del consum i l’increment de la morositat.

El grup Serhs està format per 80 empreses, amb 3.000 treballadors i 1.500 accionistes. I aglutina empreses en els negocis de la restauració, viatges, hotels i distribució.

Ràdio Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics