URGENT

La biblioteca de PLF arriba al segon aniversari amb una mitjana de 90 usuaris diaris.

Compartiu aquesta història

El 26 de març del 2007 començava la seva activitat la biblioteca Enric Miralles de PLF, que s’havia inaugurat dos dies abans. En aquests dos anys, el centre ha anat incrementant paulativament el nombre d’usuaris.

Segons les dades facilitades per la pròpia biblioteca, el centre ha tingut en aquests anys una mitjana diària de 90 usuaris, una mitjana però que es va incrementant. L’any 2007 la mitjana va ser de 86 usuaris i l’any passat aquesta mitjana va passar als 94.

La mitjana de carnets fets pel centre és de 3 nous carnets d’usuari diaris. Els carnets són els que donen dret a poder endur-se en préstec qualsevol de les referències de la biblioteca, ja siguin llibres, CDs o Pel·lícules.
El director del centre, Josep Maria Simon, explica que la valoració d’aquests dos anys només pot ser positiva.

També ha crescut la mitjana de préstecs, en aquests dos anys, Si el 2007 es feia una mitjana de 50 préstecs i el 2008 la mitjana ja pujava a 60 referències diaris.

Precisament l’any passat es va augmentar en 3000 noves referències el fons documental de la biblioteca, que a banda de la seva funció pròpiament bibliotecària, també organitzen activitats paral·leles.
El director en destaca dues de periòdiques. Per una banda l’hora del conte i el Tast de Lletres que es fa amb col·laboració de la revista RIP.

Precisament aquesta setmana, la biblioteca acull aquestes dues activitats. Divendres s’hi celebra un nou tast de Lletres, i dissabte una nova hora del conte.

A banda d’això la biblioteca ha organitzat 8 exposicions, 19 visites escolars i 22 programes i seccions en aquesta emissora. Un altre dels serveis que fa el centre a l’estiu és la bibliopiscina.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics