URGENT

Malgrat inicia el primer projecte finançat pel Fons Estat d’Inversió Local

Compartiu aquesta història

Es tracta de les obres de millora de l’entorn del pavelló Germans Margall, que preveu urbanitzar tota la plaça i crear diverses zones diferenciades.
Aquestes obres tenen un import de més de 150 mil euros. La durada prevista de les obres és d’uns 3 mesos aproximadament i donaran feina a 13 persones.

El projecte preveu davant de l’accés al pavelló, una plaça cívica dura fins a la cantonada. Davant del carrer de Josep Maria Folch i Torres es condicionarà una zona de sauló amb arbres igual que al cantó simètric del pavelló que dóna a l’avinguda de Josep Ragull i Vilaró. En aquesta avinguda es condicionarà una zona de formigó amb una zona esportiva, la qual estarà semitancada amb un filat de protecció.

Aquesta és una de les dues obres finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local del govern de Madrid, l’altra és la construcció del nou camp de futbol que, segons l’Ajuntament, també és a punt d’iniciar-se.
Per altra banda també han començat les obres de construcció del vial que ha de connectar la rotonda del Camí del Pla i la del carrer de Girona, a l’entrada del municipi. El vial unirà la rotonda del camí del Pla, al costat de la cooperativa agrícola, i que alhora enllaça amb el pas subterrani que desenvoca a la zona de fàbriques arran de platja, amb la del carrer de Girona.

Aquest vial ha de completar el pla integral de mobilitat i accessibilitat de 1998 de Malgrat, creant una de les anelles de circumval·lació del municipi facilitarà l’accés dels camions de gran tonatge, sense haver de passar pel centre del municipi. L’obra permetrà una connexió entre les dues zones industrials del municipi -la de les fàbriques de la platja i la de Can Patalina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics