URGENT

Un treballador ferit a causa d’una deflagració a Menadiona.

Compartiu aquesta història

Poc abans de les 8 del matí hi ha hagut una explosió dins de l’empresa química Menadiona, situada al Polígon Industrial Mas Puigverd de Palafolls.

Un dels treballadors de la planta, veí de Pineda de 37 anys, ha resultat ferit greu amb cremades al 5% del seu cos. El ferit, del qual no s’ha facilitat la seva identitat, ha estat traslladat a l’hospital de Calella, des d’on ha estat traslladat, fa pocs minuts a la Vall d’Hebron de BCN.

Tot i això, l’empresa a través d’un comunicat ha assegurat que el ferit es de caràcter lleu, tot i que les primeres informacions parlaven d’un pronòstic greu.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, el treballador estava manipulant una substància a la sala de tamisat, quan per motius que encara es desconeixen ha tingut lloc la deflagració, que a banda de les ferides al treballador tabé ha afectat la coberta de la nau que ha estat sanejada pels efectius dels Bombers.

Fins al lloc del sinistre, s’han desplaçat deu dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, a més d’efectius de la policia local i sanitaris.

Es dóna el fet que el passat mes de gener un altre incendi va afectar la mateixa empresa, llavors sense ferits.

Menadiona és una empresa establerta a PLF des de la dècada dels 70, que es dedica a la fabricació d’ingredients actius i intermitjos per a la indústria farmacèutica, veterinària i alimentària, i dóna feina a un centenar de persones en aquesta planta.

L’empresa en el comunicat que ha fet arribar a aquesta emissora no explica els motius de la deflagració, i es limita a explicar que els treballadors de la planta han seguit el Pla d’Emergència.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics