URGENT

RP participa al debat sobre Malgrat i els mitjans de comunicació, organitzat pel MalgratConfidencial.

Compartiu aquesta història

Ahir es celebrava el 1r aniversari del diari digital Malgrat Confidencial, una efemèride que es va celebrar amb un debat sobre els mitjans de comunicació que tenen incidència al municipi veí.

Una 60a de persones van poder fer preguntes als periodistes ahir reunits, sobre el funcionament del món de la informació local.

Al debat hi van participar alguns dels mitjans amb presència al municipi com les revistes Celobert i Som-hi, Ràdio Malgrat, la desapareguda TV de Malgrat, el servei de premsa de l’Ajuntament i Ràdio Palafolls.

El representant de la nostra emissora va destacar la importància de la informació local, i l’interès real que genera aquest tipus d’informació entre els usuaris dels mitjans de comunicació com demostra la celebració del primer aniversari del diari digital Malgrat Confidencial, de caràcter privat.

Noemí Guillem, directora del Malgrat Confidencial, reconeix que tot i la novetat del mitjà digital, poc a poc el diari s’ha fet un lloc al municipi.

Tot i que la majoria d’informacions giren entorn a l’actualitat de Malgrat, el digital preveu com a repte de futur ampliar la seva cobertura informativa a la resta de poblacions veïnes, i més implantació al municipi.

El Malgrat Confidencial té de mitjana unes 900 entrades d’usuaris diaris, que consulten el seu portal web.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics